Informatieavond over de railverbinding Kleve – Nijmegen, 16 april 2012 om 19.30 uur

16 apr 2012, 19:30u
Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek

GroenLinks Groesbeek en GroenLinks Nijmegen organiseren een speciale themabijeenkomst met als thema “reactivering railverbinding Nijmegen – Kleve”. De reactivering van de railverbinding tussen Nijmegen en Kleve is op basis van de vervoerswaarde, kostendekkingsgraad, Regionale Kentallen Kosten Baten Analyse haalbaar (Sintropher onderzoeksrapport). Echter, de reactivering en de afweging tussen de techniekkeuze tram, trein of tramtrein, is een bestuurlijke afweging en GroenLinks nodigt u dan ook graag uit om tijdens de themabijeenkomst om informatie uit te wisselen en uw vragen en standpunt(en) te delen.
Voor deze themabijeenkomst zijn verschillende sprekers uitgenodigd, waaronder Henk Beerten (wethouder gem. Nijmegen) en Jaap Modder (bestuursvoorzitter Stadsregio). Tevens lichten GroenLinks Nijmegen (Pepijn Oomen) en GroenLinks Groesbeek (Fer Vrijmoet) de partijvisies toe. Ook is er gedurende de avond veel ruimte voor vragen, opmerkingen en discussie. Hiervoor zijn speciale tafelgasten uitgenodigd (o.a. Wouter van Eck – fractievoorzitter GroenLinks Gelderland en Artur Leenders (2e loco-burgemeester Stadt Kleve). De bijeenkomst wordt geleidt door Rob Jaspers (De Gelderlander).
De themabijeenkomst “reactivering railverbinding Nijmegen – Kleve” vindt plaats op maandagavond 16 april 2012 vanaf 19.30 uur in het Sociaal Cultureel Centrum De Mallemolen in Groesbeek (Kloosterstraat 11).

About M. Niesten

Voorzitter VIEV | Word gratis lid van VIEV | Volg VIEV op twitter: @v_i_e_v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>