Oproep: help snoeien

Oproep: help snoeien

Beste leden,

Op 1 november aanstaande willen wij als Nijmeegsche Spoorwegmaatschappij (NSM) een aantal ritten gaan uitvoeren over de Keizerlijn en wel tussen km 3,0 (Groesbeek centrum) en de voormalige overweg te Biesseltsebaan (km 6,5). Wij nodigen u van harte uit om mee te reizen over dit prachtige spoor! Vanaf 13.30 uur willen wij gaan rijden. Wij vragen een vrijwillige bijdrage van EUR 10,00 per meereizend lid ter dekking van de kosten.

Om dit mogelijk te maken moet er nog wel flink gesnoeid worden, waarvoor wij graag op uw inzet een beroep doen. Wij willen gaan snoeien op zaterdag 6 oktober, zondag 7 oktober en zondag 21 oktober vanaf 10 uur ‘s ochtends en zullen starten vanaf de Biesseltsebaan richting Groesbeek. Ter plekke is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is de plek ook zeer goed per fiets bereikbaar (fietspad ligt naast het spoor).

Wij hebben toestemming van ProRail om betreffende snoeiwerkzaamheden en ritten RailHog uit te voeren. Deelname is echter altijd op eigen risico. VIEV casu quo NSM accepteert geen enkele aansprakelijkheid.

Wij hopen komende maand op bovenstaande data zoveel mogelijk van u te treffen en kijken uit naar 1 november!

Hartelijke groet,

Maurice Niesten, voorzitter

About A. Goeman

Bestuurslid VIEV | Communicatie | Word gratis lid van VIEV | Contact gegevens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>