VIEV Excursie 2009

Op zaterdag 20 juni organiseert de VIEV wederom een excursie voor haar leden. Dit jaar zullen we per draisine over een gedeelte van ons geliefde traject Nijmegen-Kleve reizen. Leden kunnen kiezen voor een tocht van Kranenburg naar Kleve en/of vice versa. We starten om 13.00 uur vanaf station Kranenburg en verwachten een uur later in Kleve aan te komen. Om 15.00 uur zullen we vanuit Kleve weer vertrekken richting Kranenburg. De rit zelf zal u door de prachtige natuur en pittoreske dorpjes voeren.

kleve-nijmegen

Los daarvan stelt deze dag leden in staat om te zien hoe het spoor erbij ligt, 18 jaar nadat de laatste trein erover reed. Natuurlijk streven wij nog steeds naar hoogwaardig openbaar vervoer over deze gehele lijn, maar het feit dat met gezonde inspanning een groot gedeelte van het traject anno 2009 kan worden afgelegd, geeft de burger nog steeds moed!

De rit zal worden afgesloten met een heerlijk biertje of andere consumptie naar keuze op het station van Kranenburg of een terras in Kleve.

De bijdrage voor deze dag bedraagt slechts 15 euro per persoon.

Opgeven kan tot 6 juni 2009 via onderstaand formulier of per telefoon (06-22774356)

Laat deze kans niet liggen en geef u zo spoedig mogelijk op. Het aantal plaatsen voor deze dag is beperkt en helaas geldt VOL=VOL.

JA. ik meld mij aan:

  Voorletters:

  Achternaam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Uw E-Mail:

  Onderwerp:

  Aantal personen:

  Traject:

  * er zijn ook zitplaatsen aanwezig voor mensen die niet willen/kunnen fietsen maar wel graag het traject willen afleggen.

  About A. Goeman

  Bestuurslid VIEV | Communicatie | Word gratis lid van VIEV | Contact gegevens

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>