VIEV presentatie Stadium Generale

VIEV presentatie Stadium Generale

Namens VIEV zal voorzitter Maurice Niesten op 21 juni bij de Hochschule Rhein-Waal (Kleve) een lezing houden over de ontwikkelingen van grensoverschrijdend openbaar vervoer in de regio. Deze lezing is onderdeel van een serie lezingen op de hogeschool van Kleve, de Stadium Generale.

Stadium Generale is een reeks (wetenschappelijke) lezingen, debatten en tentoonstellingen in de loop van een semester, welke betrekking hebben op onderwerpen die buiten de opleiding aangeboden worden. In de lezing van Maurice Niesten zal binnen het thema grensoverschrijdend regionaal openbaar vervoer uiteraard de nodige aandacht worden geschonken aan de spoorverbinding tussen Nijmegen en Kleve. Deze verbinding is sinds 1991 niet meer in gebruik, de VIEV zet zich in voor activatie van de lijn middels een innovatief concept.

21 juni 18.30: Hörsaalzentrum, Gebäude 1, 1. OG, Raum 002 Hochschule Rhein-Waal

Meer informatie over de lezing is hier te vinden.

rz_plakat_studium_generale_ss_2016

About A. Goeman

Bestuurslid VIEV | Communicatie | Word gratis lid van VIEV | Contact gegevens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>