VIEV Excursie 2011 – gratis voor leden!

Op zaterdag 21 mei organiseert VIEV wederom een excursie voor haar leden. Dit jaar zullen we per draisine over een gedeelte van ons geliefde traject Nijmegen-Kleve reizen. Leden kunnen kiezen voor een tocht van Groesbeek naar Kranenburg en/of vice versa. We starten om 09.00 uur vanaf station Groesbeek en verwachten een uur later in Kranenburg aan te komen. Om 11.00 uur zullen we vanuit Kranenburg weer vertrekken richting Groesbeek. De rit zelf zal u door de prachtige natuur en de beroemde grensovergang voeren.

Los daarvan stelt deze dag leden in staat om te zien hoe het spoor erbij ligt 20 jaar nadat de laatste trein erover reed. Gezien de recente ontwikkelingen (Sintropher project en te maken bestuurlijke keuzes) wellicht een laatste kans om nog per ‘ouderwetse’ draisine over dit traject te reizen. VIEV blijft, zoals bekend, streven naar doortrekking van RE10, zodat we als alles meezit vanaf 2015 weer per trein over dit traject kunnen reizen. Op station Kranenburg zal er  heerlijk biertje of andere consumptie naar keuze genuttigd worden. Zoals aangegeven op de laatste Algemene Ledenvergadering zal deze dag voor leden gratis zijn.

Opgeven kan tot 14 mei 2011 via e-mail (maurice@viev.nl) of per telefoon (06-22774356)

Laat deze kans niet liggen en geef u zo spoedig mogelijk op. Het aantal plaatsen voor deze dag is beperkt en helaas geldt VOL=VOL

About M. Niesten

Voorzitter VIEV | Word gratis lid van VIEV | Volg VIEV op twitter: @v_i_e_v

Een reactie op “VIEV Excursie 2011 – gratis voor leden!

  1. Arnout
    on said:

    Leuk initiatief weer. In 2009 was het al erg gezellig, hoop dat het dit jaar weer een succes wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>